[HUN]Magyarok Munkahelye[0.3z]

IP: 37.221.210.30:7792

Chat

 

 

Hamarosan áttirányitunk az új weboldalra! :)

 

Online Stream

Vezetőség[adminok]

 A játékmenet során felmerülő kérdések és problémák megválaszolásáért és elhárításáért ( /report ) az Adminsegédek, Moderátorok,Adminok és Fejlesztők felelősek.

 A szerver legfőbb Vezetősége a fejlesztőcsapat.

A szervermod létrehozása, futtatása, karbantartása és frissítése a legfőbb feladatuk. A szerver fejlesztői nevezik ki az adminokat és a moderátorokat ( saját belátásuk szerint-befolyásolás nélkül ).

A kinevezett személyek általában a tapasztalt, többnyire a közéletben gyakran résztvevő, segítőkész játékosok közül kerülnek ki. Azzal, hogy valaki megkapta és elvállalta ezt a tisztséget automatikusan elfogadja, és betartja a rá vonatkozó szabályokat.

 Az admin és moderátor rang nem csak kiváltság, de felelősség is.

Feladatuk, hogy következetesen és egyenlően bánjanak a szerver játékosaival, és őket a szabályok betartására kötelezzék. Minden problémát legjobb belátásunk szerint kell megoldani, ha nem biztosak benne, a feletteseiktől kérhetnek segítséget.

Ha visszaél, nem megfelelően látja el feladatait, félrevezeti a Vezetőséget, azonnal eltávolítják rangjából,függetlenül attól, milyen régóta tölti be a tisztséget és mekkora tapasztalatokkal rendelkezik.

Ideiglenes jogosultság melyet a szerver Adminjai és Fejlesztői adhatnak a játékosoknak.A jogosultság a kinevezéstől a következő lekapcsolódásig, vagy a megvonásig marad meg.

Feladatuk, hogy a rájuk bízott kategóriában legjobb tudásuk szerint válaszoljanak a játékosok kérdéseire.

A moderátorok elsődleges feladata, hogy a játékosok kérdéseire válaszoljanak a rájuk bízott, vagy általuk választott kategóriában, továbbálehetőgeikhez mérten segítséget nyújtanakkisebb problémákban a játékosoknak.

A játékosok megfigyelésével segítik az Adminok munkáját, szükség szerint továbbítják a megoldásra váró problémákat az Adminok felé.

A büntetések meghatározása nem tartozik a jogkörei közé.Szükség esetén köteles beszámolni.

A legkisebb visszaélés után rangjuktól megfoszthatók.

Feladata ranguktól függően eltérő!

 

A szerver fejlesztői a működéséért, összehangoltságért felelősek. Ők hozták létre / tartják karban a szervert.

Kizárólag azok kaphatják meg ezt a rangot, akik a szerver létrejöttét nagy mértékben segítették.

 

Szerver Adatok